Zoll AED Plus CPR-D padz elektroden volwassene

Zoll AED Plus CPR-D padz elektroden volwassene meet het hartritme en de snelheid en diepte van de reanimatie door middel van een sensor. Deze sensor staat in verbinding met de AED. Hierdoor wordt een feedback op de reanimatie gegeven, waardoor u uw reanimatie direct kunt bijsturen. De overlevingskansen van het slachtoffer hangen voor een groot deel af van de kwaliteit van de reanimatie. Door de meting van de diepte en snelheid van hartmassage worden de overlevingskansen enorm vergroot.

De elektroden bestaan uit één stuk, waardoor de plaatsing wordt vereenvoudigd. De kans op fouten neemt hierdoor af. Een levensbedreigende situatie is enorm stressvol en het is prettig om niet aan de manier van plakken te hoeven denken. Indien er een circulatiestilstand bij een corpulenter persoon plaatsvindt, kunnen de elektroden worden gescheurd, om afzonderlijk geplakt te worden.

Zoll AED Plus CPR-D padz elektroden volwassene kunnen gebruikt worden voor de Zoll AED Plus en de Zoll AED Pro.

De levensduur van de Zoll CPR-D-Padz is met 60 maanden ongekend lang. Daarnaast is onlangs de kabel verlengd naar 1,10 meter en is de sensor verbeterd.

Functionaliteit
 • Elektroden volwassene
  Ja
 • Elektroden baby-kind
  nee
 • Pre-connected
  ja
 • Elektroden met CPR sensor
  ja
Houdbaarheid
 • Houdbaarheid
  60 maanden

Bij meerdere afnames kunnen wij speciale kortingen aanbieden!