Laerdal little Baby QCPR

Little Baby QCPR is een realistische en betaalbare BLS-oefenpop voor pediatrie. Aan de hand van gamified leren en het gebruik van objectieve feedback, verbetert Little Baby QCPR niet alleen de kwaliteit van de trainingen, maar ook de betrokkenheid van de cursisten en de efficiëntie van de training.

Bereid binnen een handomdraai een training voor
Connecteer in één klik. De QCPR Instructor-App helpt u stap voor stap door de installatie van uw training.

Betrek uw cursisten erbij
Verhoog de betrokkenheid en het vertrouwen in, zowel de cursist als de instructeur, dankzij een combinatie van een realistische oefenpop en intuïtieve feedback.

In overeenstemming met de richtlijnen
Met objectieve feedback over compressies en beademingen is Little Baby QCPR klaar voor de toekomst. Little Baby QCPR hanteert alle parameters van hoogwaardige reanimatie zoals gedefinieerd door de AHA.

Verwijderen van vreemde voorwerpen
Verstikking is één van de hoofdredenen voor een hartstilstand bij baby’s. Met Little Baby QCPR kunt u cursisten de niet zo zachte ingreep laten oefenen zodat ze ervaren wat er nodig is om de luchtwegobstructie te verhelpen.

Juist plaatsen van de handen
Dankzij de ingebouwde sensor wordt het verkeerd plaatsen van de handen opgemerkt en kan u aan de hand van de QCPR Instructor-App de prestaties van cursisten meteen bijsturen.

Handel wanneer het ertoe doet
Oefen op juiste compressies, beademing en het verwijderen van vreemde voorwerpen, zodat cursisten met vertrouwen handelen als het er echt op aankomt.

Bij meerdere afnames kunnen wij speciale kortingen aanbieden!