Laerdal Resusci Anne First Aid levensecht formaat

De Laerdal Resusci Anne First Aid is verkrijgbaar is een torso en in een full-body formaat pop.

De Laerdal Resusci Anne First Aid reanimatiepop is volwassen en heeft een levensecht formaat om zo nog realistischer te kunnen trainen. Het modulair systeem biedt de mogelijkheid om op een later tijdstip extra ledematen aan de torso toe te voegen.

Hygiëne is een belangrijk speerpunt bij het trainen. Er komen veel cursisten in aanraking met de reanimatiepop. Daarom heeft Laerdal een handig te onderhouden luchtwegsysteem ontworpen. Dit maakt het mogelijk om de longen eenvoudig na iedere cursist te verwisselen voor een nieuw exemplaar.

Daarnaast zijn de gezichtshuiden makkelijk verwisselbaar. Dit geeft de trainer de mogelijkheid om iedere cursist zijn/haar eigen gezichtsmasker te geven, wat het hygiënisch trainen vergemakkelijkt. Na de training kunnen de maskers eenvoudig gereinigd worden.

De reanimatiepop bevat een nek/kinlift. Dit zorgt ervoor dat de nek van de pop gekantelt dient te worden tijdens de reanimatie, waardoor de luchtweg vrijkomt en mond-op-mond beademing mogelijk wordt. Dit is gespiegeld aan een levensechte situatie.

De borst van de pop geeft een natuurlijke weerstand tijdens het geven van borstcompressie. Hierdoor oefent de cursist zo realistisch mogelijk. Daarnaast komen de drukpunten van de reanimatiepop overeen met een echt lichaam. Hierdoor wordt de cursist een goede handpositie aangeleerd, wat de resultaten tijdens een echte levensbedreigende situatie ten goede komt.

Zowel de armen, benen als het hoofd van de Laerdal Resusci Anne First Aid hebben een realistisch gewicht. Hierdoor is het levensecht wanneer een cursist de pop dient te draaien of een neklift dient uit te voeren.

Door de gesimuleerde carotispulsaties is het mogelijk de hartslag te controleren.

Wat zit er in de verpakking?
  • Desinfectiedoekje (50 stuks)
  • Gezichtshuid (3 stuks)
  • Laerdal Resusci Anne First Aid
  • Laerdal Resusci Anne First Aid handleiding
  • Luchtweg (2 stuks)
  • Tas
  • Trainingmat
  • Trainingsjas

Bij meerdere afnames kunnen wij speciale kortingen aanbieden!