Al enkele jaren volg ik de nascholing in de modules BLS-I en PBLS-I bij Schepers SCCE. Dit tot volle tevredenheid. SCCE staat voor kwaliteit in het reanimeren. Na afloop van de nascholing zijn de puntjes goed op de i gezet. Je krijgt opbouwende feedback in je didactiek. Dat gebeurt op verschillende manieren. Door video-interactie kun je goed zien hoe je les geeft aan de cursisten. Feedback wordt opbouwend en concreet gegeven. Na afloop weet je heel goed wat je werkpunten zijn in het lesgeven.  Een stukje diepgang wordt niet vergeten. Door de goede kennis van de instructeur krijgen we prima achtergrondinformatie die we kunnen gebruiken in onze lessen. Door SCCE blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de reanimatie. We zien de ontwikkelingen van de nieuwste AED’s en hoe de reanimatie gaat in ziekenhuizen.
We zijn meer dan tevreden over SCCE en we hopen ook in de toekomst op een prima samenwerking!

Johan Mensen
instructeur EHBO Langeveen

Peter Schepers heb ik leren kennen bij onze plaatselijke EHBO vereniging als een gedreven cursist en instructeur.
Van hem heb ik de PBLS (Baby en Kind-reanimatie) geleerd en uiteindelijk is hij voor mij een grote drijfveer geweest om zelf Instructeur Eerste Hulp te worden.
Dit heeft geleid tot waar ik nu sta, mijn eigen bedrijf “Savemylife”.
Voor mijn herhaling BLS/PBLS instructeur is ook Peter Schepers mijn docent Instructeur.
Door praktijkervaringen kan hij mij veel vertellen en leren.
En door zijn gedrevenheid en kunde mij stimuleren en motiveren tot een goede instructeur.

Jeanine Peulken
Savemylife

In eerste instantie viste ik achter het net en zou ik niet kunnen deelnemen aan de cursus voor BLS instructeur i.v.m. een volle cursus. Ik had geluk dat ik een week voor de start van de cursus alsnog mocht deelnemen i.v.m. een uitvallende cursist. Ik had dit niet willen missen. Peter kan ongelooflijk goed uitleggen, pedagogisch én didactisch verantwoord. Daarnaast weet hij ons te boeien met pakkende praktijkvoorbeelden en wisselt hij theorie met praktijk af. Het zijn lange cursusdagen, maar hij weet een mooie balans te vinden om ons geboeid te houden.
Naast dat we goed les kregen wat betreft de cursus, heeft Peter ons ook geadviseerd. Peter gaat onze school ook voorzien van reanimatiepoppen en AED trainers. Hierin adviseert hij ons duidelijk en denkt fijn mee hoe we een en ander aan kunnen pakken. De bestelling is reeds geplaatst en wij kunnen niet wachten onze leerlingen reanimatiecursussen te geven. Het plan is deze aan te bieden in de onderbouw en bij diverse keuzevakken.

Christy Tielman
Docent economie en geüniformeerde dienstverlening & veiligheid CT Stork College

ND EHBO is een bedrijf dat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. We willen onze klanten de beste EHBO- en reanimatielessen geven. Door de nascholing bij SCCE kunnen wij hun kwaliteit overbrengen op onze cursisten. Lessen bij SCCE geven ons altijd een stukje extra: video-interactiestraining, info over de laatste ontwikkelingen en reanimeren bekeken vanuit verschillende perspectieven. Dit om vooral de basis van het nascholen voorop te stellen: Het beste reanimatieonderwijs voor onze cursisten te geven.

Nico Demmer
ND EHBO+BHV

Mijn naam is Harjo Mulder en ben BHV/EHBO instructeur bij het Waterschap Drents Overijssels Delta. Bij het Waterschap hebben we in totaal 18 AED’s op diverse locaties. Op een aantal AED’s is de fabrieksgarantie verlopen en waren we op zoek naar een opvolger voor deze oude AED’s . Daarbij zijn we niet over 1 nacht ijs gegaan maar hebben diverse AED leveranciers uitgenodigd voor een demonstratie van hun AED’s.  Via een collega instructeur ben ik in contact gekomen met Peter Schepers. Wat mij direct opviel tijdens het eerste telefonisch contact was zijn (elektrotechnische) kennis van de AED in het algemeen, echt kennis van zaken en zijn enthousiasme. Peter is daarna bij ons op locatie gekomen met een demo van de Zoll 3 AED en waren wij onder de indruk van deze AED. Je hoopt natuurlijk dat je een AED nooit hoeft te gebruiken maar mocht het wel voorkomen wil je natuurlijk een AED die betrouwbaar is maar ook handig in gebruik voor een hulpverlener. Inmiddels heeft Peter 8 nieuwe AED’s (Zoll 3) mogen afleveren bij ons Waterschap. Peter is zelfs persoonlijk mee geweest om de AED’s af te leveren bij de diverse locaties. Ook komt Peter vanaf nu 1x per jaar langs voor service/onderhoud  en daarmee onderscheid Peter zich ook van de rest van de AED leveranciers die meestal meer dan € 100,- per AED vragen voor onderhoud, Peter rekent een vast uurtarief wat uiteindelijk resulteert in een veel goedkoper onderhoud van alle AED’s.

Harjo Mulder

BHV instructeur Waterschap Drents Overijsselse Delta