AED over Zee

Bij SCCE komt uw gebruikte AED goed terecht door de AED een 2e leven te geven en deze te schenken aan de stichting ZGT over Zee.

In Nederland kunnen we stellen dat de zorg goed is geregeld en van hoge kwaliteit is. Er zijn landen waar het veel minder goed is georganiseerd als het gaat om medische zorg. ZGT over Zee (een project van de Ziekenhuis groep Twente begeleid door gepensioneerd cardioloog dokter Salah Said) zet zich in voor de derdewereldlanden door medische apparatuur uit de westerse wereld een 2e leven te geven en door de zorginstanties in deze landen te helpen met het opzetten van medische voorzieningen en scholingen.

SCCE vindt het haar plicht bij te moeten dragen als onderneming aan verantwoord maatschappelijk ondernemen. En hoe kunnen wij dat beter doen dan organisaties samen te brengen en samen ZGT over Zee te helpen door reanimatieapparatuur te schenken. Daarom heeft SCCE het project AED over Zee gerealiseerd. Echter mogen niet alleen AED’s beschikbaar worden gesteld, maar elke vorm van (medische) apparatuur die op een goede wijze een bijdrage kan leveren aan de gezondheidszorg in deze derdewereldlanden.

Wilt u of uw organisatie ook een bijdrage leveren aan dit goede doel? Neem dan contact met ons op via info@scce.nl of via 06-29372548

Wij zien graag een samenwerking voor dit goede doel tegemoet!

Salah Said, gepensioneerd cardioloog en voorzitter van de stichting ZGT over Zee